GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδριάζει το υπουργικό για τις τελευταίες πινελιές στις προγραμματικές

Στις 15.00 σήμερα το μεσημέρι συνέρχεται το υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να μπουν οι «τελευταίες πινελιές» στις προγραμματικές δηλώσ...

Συνεδριάζει το υπουργικό για τις τελευταίες πινελιές στις προγραμματικές

Στις 15.00 σήμερα το μεσημέρι συνέρχεται το υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να μπουν οι «τελευταίες πινελιές» στις προγραμματικές δηλώσεις που θα εξαγγείλει η νέα κυβέρνηση.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης συνασπισμού καταθέτουν τις προτάσεις τους σχετικά με τα θέματα των χαρτοφυλακίων τους.

Η νέα κυβέρνηση έχει ήδη παραπέμψει στις προγραμματικές δηλώσεις για πολλά ζητήματα που αφορούν την πολιτική που έχει σκοπό να ακολουθήσει και οι δηλώσεις, θα είναι κρίσιμες για τα επόμενα βήματα και για τη θέση που θα τηρήσει η ελληνική πλευρά απέναντι στις αξιώσεις των δανειστών για παράταση του μνημονίου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί πυρετός διαβουλεύσεων, με το οικονομικό επιτελείο και τους συμβούλους του πρωθυπουργού να επεξεργάζονται όλες τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ενδεικτικό τις κρισιμότητας των τελικών αποφάσεων είναι το γεγονός ότι από το Μαξίμου έχουν διαμηνύσει σε όλους τους υπουργούς, ότι κάθε πρόταση που θα κατατεθεί θα πρέπει να συνοδεύεται από την ακριβή κοστολόγησή της.

Το απόγευμα του Σαββάτου συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται να συζητηθούν τα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά για τις διαπραγματεύσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην πρώτη ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη και θα ολοκληρωθούν με τη διαδικασία της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση