GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροπορική επίθεση σε αεροδρόμιο στη Λιβύη

Ένα πολεμικό αεροσκάφος πραγματοποίησε σήμερα αεροπορικές επιδρομές στην πόλη Ζιντάν που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Λιβύης και η οπ...

Αεροπορική επίθεση σε αεροδρόμιο στη Λιβύη

Ένα πολεμικό αεροσκάφος πραγματοποίησε σήμερα αεροπορικές επιδρομές στην πόλη Ζιντάν που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Λιβύης και η οποία ανήκει στην επικράτεια της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης του εκλεγμένου πρωθυπουργού Αμπντουλάχ αλ Θινί. Αξιωματούχοι επέρριψαν ευθύνες για την επίθεση στην αντίπαλη κυβέρνηση που έχει τον έλεγχο της Τρίπολης.

Η Λιβύη έχει βυθιστεί σε μια πολιτική κρίση, καθώς στη χώρα υπάρχουν δύο κυβερνήσεις, ωστόσο διεθνώς αναγνωρισμένη είναι αυτή του Θινί.

Το πολεμικό αεροσκάφος εξαπέλυσε επιθέσεις στο αεροδρόμιο της πόλης Ζιντάν, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Τυνησία, δήλωσαν υπάλληλοι του αερολιμένα. Από τις επιδρομές προκλήθηκαν περιορισμένες ζημιές κοντά στον διάδρομο, ενώ δεν υπήρξαν θύματα.

«Ένα πολεμικό αεροσκάφος πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση στο αεροδρόμιο του Ζιντάν, καθώς ένα αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες ήταν έτοιμο να απογειωθεί», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διεύθυνση του αεροδρομίου. «Δύο πτήσεις ακυρώθηκαν για λόγους ασφαλείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση