GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε για το τέλος της συνεργασίας με τον Φοίβο

Ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε στον ΚΛΙΚ Fm Κύπρου και τον Τάσο Θεοδώρου για το τέλος της φιλίας, αλλά και της συνεργασίας του με τον Φοίβο,...

Ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε για το τέλος της συνεργασίας με τον Φοίβο Ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε στον ΚΛΙΚ Fm Κύπρου και τον Τάσο Θεοδώρου για το τέλος της φιλίας, αλλά και της συνεργασίας του με τον Φοίβο, που τον οδήγησε για κάποια χρόνια εκτός της μουσικής βιομηχανίας.

«Θες την αλήθεια τώρα; Από κάποια στιγμή και μετά είπα συνειδητά ότι θέλω να απέχω από το να εμφανίζομαι σε εκπομπές έτσι όπως δεν θέλω. Στην αρχή, λοιπόν, θα σου πω ότι άνθρωποι που στήριξα δεν με στήριξαν. Δηλαδή όταν τους χρειάστηκα, δεν με στήριξαν. Οπότε και αποφάσισα να απέχω. Αλλά κάνει κύκλους η ζωή...»

Και συνέχισε:

«Άνθρωποι που με παίρνανε για να βγω 7-8 φορές μέσα σε μια σεζόν στην εκπομπή τους, μετά τους έπαιρνα εγώ και δεν το σήκωναν καν. Και επειδή πιστεύω πως είμαι άνθρωπος αξιοπρεπής, το έκανα μία, δύο φορές και μετά δεν θα το ξαναέκανα ποτέ».

Τι ακριβώς συνέβη όμως και τελείωσε η συνεργασία του με τον Φοίβο;

«Αυτό δεν μπορεί να λυθεί σε μια απάντηση. Δηλαδή όταν υπάρχει μια φιλία, εσύ πιστεύεις ότι θα συνεχιστεί για πάντα. Εγώ έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Ότι αυτό θα υπάρχει για πάντα, ο ένας θα προσφέρει στον άλλο και όλα αυτά... Αυτό σταμάτησε να συμβαίνει στην περίπτωσή μας για διάφορους λόγους. Ο Φοίβος απομακρύνθηκε, σταμάτησε να μου σηκώνει τα τηλέφωνα. Αυτό και μόνο μού έδειξε πάρα πολλά. Δεν ήθελα να πιστέψω πράγματα... Όλοι στον κύκλο μου έλεγαν "Καλά, δεν βλέπεις ότι απέχει;" και έλεγα ότι κάτι έχει πάθει. Αργότερα συνειδητοποίησα πως οι λόγοι ήταν πολύ επαγγελματικοί και όχι φιλικοί. Τα έβλεπε πιο επαγγελματικά τα πράγματα, από ό,τι εγώ, που τα έβλεπα πιο φιλικά»

Ακόμα συμπλήρωσε:

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι. Όταν έχεις κάνει παρέα με έναν άνθρωπο, κάποιες συμπεριφορές δεν τις καταλαβαίνεις. Εγώ δεν είμαι εκδικητικό άτομο, γι' αυτό και αποφάσισα να μην πω τίποτα. Γιατί εγώ λέω να είναι καλά εκεί που είναι. Πραγματικά μιλάω. Αποφάσισα ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να ασχολούμαι με τον Φοίβο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση