GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τετ α τετ Μέρκελ - πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό

Συνάντηση με τον πάπα Φραγκίσκο είχε σήμερα στο Βατικανό η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε η Αγία Έδρα, χωρίς να...

Τετ α τετ Μέρκελ - πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό

Συνάντηση με τον πάπα Φραγκίσκο είχε σήμερα στο Βατικανό η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε η Αγία Έδρα, χωρίς να δώσει καμία άλλη διευκρίνιση για την επίσκεψη αυτή.

Η επίσκεψη της καγκελαρίου ήταν ιδιωτική. Συνοδευόταν ωστόσο από μια 15μελή αντιπροσωπεία, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπός της, Στέφεν Ζάιμπερτ, και ο σύμβουλος της για ευρωπαϊκά θέματα, Νίκολαους Μέγιερ-Λάντρουτ.

Η Μέρκελ έφτασε στη Ρώμη αργά το βράδυ της Παρασκευής και, σύμφωνα με το Βερολίνο, επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την Καπέλα Σιστίνα και το Μουσείο του Βατικανού.

Με τον πάπα Φραγκίσκο, με τον οποίο έχει συναντηθεί ήδη άλλες δύο φορές, επρόκειτο να συζητήσει θέματα που αφορούν στον διαθρησκευτικό διάλογο, την κατάσταση διεθνώς και τις συγκρούσεις στον κόσμο. Σύμφωνα με τον Ζάιμπερτ, πρόκειται επίσης να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών του Βατικανού, τον επίσκοπο Πιέτρο Παρολίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση