GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναδίπλωση Μπαλτά: Φήμες και διαδόσεις ότι καταργούμε τα Πρότυπα Σχολεία...

 Σε αναδίπλωση όσον αφορά το θέμα των Πειραματικών Σχολείων προχώρησε  σήμερα Παρασκευή ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς. Μια ημ...

 Σε αναδίπλωση όσον αφορά το θέμα των Πειραματικών Σχολείων προχώρησε  σήμερα Παρασκευή ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς.
Μια ημέρα μετά την υποβολή των παραιτήσεων των μελών της Διοικούσας Επιτροπής των Προτύπων Πειραματικών Σχολείων, ο κ. Μπαλτάς αφού ανακοίνωσε ότι αποδέχεται τις παραιτήσεις τους, διαψεύδει «τις φήμες και κακόπιστες διαδόσεις» ότι το υπουργείο προτίθεται να καταργήσει τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.
Όσον αφορά τον από εδώ και πέρα τρόπο διοίκησης των σχολείων αυτών ο κ. Μπαλτάς ανακοίνωσε ότι θα ασκείται «από την υπερκείμενη αρχή». Για το τι μέλλει γενέσθαι με τα σχολεία αυτά ο υπουργός Παιδείας παραπέμεμπει σε ένα μελλοντικό «αναλυτικό Δελτίο Τύπου για τα θέματα των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση