ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Αναδίπλωση Μπαλτά: Φήμες και διαδόσεις ότι καταργούμε τα Πρότυπα Σχολεία...

Share it:
 Σε αναδίπλωση όσον αφορά το θέμα των Πειραματικών Σχολείων προχώρησε  σήμερα Παρασκευή ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς.
Μια ημέρα μετά την υποβολή των παραιτήσεων των μελών της Διοικούσας Επιτροπής των Προτύπων Πειραματικών Σχολείων, ο κ. Μπαλτάς αφού ανακοίνωσε ότι αποδέχεται τις παραιτήσεις τους, διαψεύδει «τις φήμες και κακόπιστες διαδόσεις» ότι το υπουργείο προτίθεται να καταργήσει τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.
Όσον αφορά τον από εδώ και πέρα τρόπο διοίκησης των σχολείων αυτών ο κ. Μπαλτάς ανακοίνωσε ότι θα ασκείται «από την υπερκείμενη αρχή». Για το τι μέλλει γενέσθαι με τα σχολεία αυτά ο υπουργός Παιδείας παραπέμεμπει σε ένα μελλοντικό «αναλυτικό Δελτίο Τύπου για τα θέματα των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων».
Share it:
Reactions:

Θέμα

Παιδεία

Τροχάδην

Hotnews

Slider

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση