GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας Γαλλίδας προς απαγωγείς: Δείξτε ανθρωπιά

Έκκληση προς τους απαγωγείς της κόρης του απηύθυνε ο πατέρας της γαλλίδας Ιζαμπέλ Πριμ που απήχθη την Τρίτη στην Υεμένη. "Περνάμε ...

Πατέρας Γαλλίδας προς απαγωγείς: Δείξτε ανθρωπιά

Έκκληση προς τους απαγωγείς της κόρης του απηύθυνε ο πατέρας της γαλλίδας Ιζαμπέλ Πριμ που απήχθη την Τρίτη στην Υεμένη.

"Περνάμε αυτή τη δοκιμασία με εμπιστοσύνη και βρισκόμαστε στο πλευρό των γαλλικών αρχών με τις οποίες είμαστε σε συνεχή επαφή και των οποίων γνωρίζουμε την αποφασιστικότητα να ξαναβρεί την ελευθερία της η κόρη μας", ανέφερε ο Ζαν-Νοέλ Πριμ σε ανακοίνωσή του.

"Η Ιζαμπέλ αγαπούσε την Υεμένη και επιθυμούσε να συνεχίσει την αποστολή της ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες", υπογράμμισε ο ίδιος, ο οποίος ενημερώθηκε την Τρίτη για την απαγωγή της κόρης του και μιας νεαρής Υεμενίτισσας η οποία τη συνόδευε "την ώρα που εργάζονταν στη Σανάα σε ένα σχέδιο κοινωνικού σκοπού για τον λαό της Υεμένης".

"Εδώ και δύο ημέρες ζω έναν εφιάλτη", υπογράμμισε ο Πριμ.

Η Ιζαμπέλ Πριμ, 30 ετών, που εργαζόταν για μια εταιρεία που είχε αναλάβει την υπεργολαβία ενός προγράμματος εν μέρει χρηματοδοτούμενου από την Παγκόσμια Τράπεζα, και η Υεμενίτισσα διερμηνέας της Σερίν Μακάουι απήχθησαν στη Σανάα από άνδρες που είχαν μεταμφιεστεί σε αστυνομικούς την ώρα που κατευθύνονταν στην εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση