GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποκαλύπτει τον αγαπημένο του φονιά

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δίνει «Μαθήματα Ζωής» στο ελληνικό Esquire, λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου της «10ης Εντολής». Δείτε τι...

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποκαλύπτει τον αγαπημένο του φονιά
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δίνει «Μαθήματα Ζωής» στο ελληνικό Esquire, λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου της «10ης Εντολής».
Δείτε τι είπε ο 65χρονος σκηνοθέτης:
"Η φετινή Δέκατη Εντολή είναι πιο κινηματογραφική από τις προηγούμενες κι ας γυρίστηκε με πολύ λιγότερα χρήματα. Οι καλές παραγωγές δεν είναι απαραίτητα ακριβές. Οι πρόβες, π.χ., δεν κοστίζουν τίποτα. Έχουν να κάνουν με την κ**λα των ηθοποιών και του σκηνοθέτη. Εμείς κάνουμε πρόβες. Δουλεύουμε πάρα πολύ, γιατί νομίζουμε ότι έτσι θα γίνει καλύτερο αυτό που κάνουμε.
Δεν μπορώ να βλέπω άλλες επαναλήψεις των δικών μου σίριαλ. Έχω σιχαθεί τη ζωή μου – πλέον βλέπω μόνο λάθη. Το έχω κάνει πολύ κι αυτό: έχω παρακολουθήσει τα λάθη μου. Μόνο έτσι μαθαίνεις. Bλέπεις τα λάθη σου για να μην τα ξανακάνεις. Για να κάνεις καινούρια.
Δεν μπορώ να πω ποιος είναι ο αγαπημένος μου φόνος. Μπορώ να πω, όμως, ποιος είναι ο αγαπημένος μου φονιάς: αυτός που σκοτώνει γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Αυτός που δεν μπορεί να κάνει πίσω, που φτάνει στο σημείο της μη επιστροφής.
Φέτος κάνουμε την ιστορία μιας γυναίκας που σκότωσε την πεθερά της με 62 μαχαιριές. Κι αυτό, ξέρεις, αιτιολογημένο είναι. Δε δικαιολογείς ποτέ ένα φόνο, αλλά μπορείς να τον αιτιολογήσεις, να καταλάβεις γιατί το έκανε. Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω: να καταλάβω. Όχι να δικαιολογήσω ούτε να δικαιώσω. Ούτε τους εγκληματίες ούτε τα θύματα.
Μόνο την ιστορία του Δράκου του Σέιχ Σου τη γύρισα διαφορετικά – την εκτέλεση του Παγκρατίδη. Τη γύρισα έτσι ώστε να πω ότι είναι λάθος, ότι ο δολοφόνος δεν ήταν αυτός. Σκότωσαν ένα αθώο παιδί.
Αυτό που έχω μάθει είναι ότι μπορεί να χωρίζουν δύο άνθρωποι κι ο έρωτας να πεθαίνει, αλλά η αγάπη παραμένει. Με όλες τις πρώην μου έχουμε καταπληκτική σχέση. Η δεύτερή μου γυναίκα είναι η παραγωγός μου. Έχουμε χωρίσει είκοσι χρόνια με διαζύγιο και είμαστε σαν αδέρφια. Έχουμε κοινούς λογαριασμούς, δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα, μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο όταν δε βρισκόμαστε... Όταν έχεις διαλέξεις έναν άνθρωπο, μπορείς να τον αγαπάς μια ζωή και να μην είστε μαζί."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση