GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θέλουν να πηγαίνουν ούτε στη Ν.Ε. - Στα «χαρακώματα» η ΝΔ στο Ηράκλειο

Στα δύο είναι κομμένη η Νέα Δημοκρατία στο Ηράκλειο, καθώς...




Στα δύο είναι κομμένη η Νέα Δημοκρατία στο Ηράκλειο, καθώς...
παλιά γνωστά στελέχη του κόμματος, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Γενάρη, αλλά και όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, δε θέλουν να πηγαίνουν ούτε στη Νομαρχιακή Επιτροπή.

Αυτό που επισημαίνουν είναι πως αν δεν γίνουν αλλαγές σε τοπικό επίπεδο τότε θα παραμείνουν ενεργοί, αλλά αποστασιοποιημένοι. "Αν δεν αποδωθούν οι ευθύνες που πρέπει για το "φιάσκο" με τους σταυρούς σε εκλογικό Τμήμα του Ηρακλειου, καθώς και δεν παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του κόμματος, τότε η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί", αναφέρει στέλεχος της Ν.Δ., που επισημαίνει ότι το θέμα είναι σοβαρό, για αυτό και έφτασε μέχρι το γραφείο του Εισαγγελέα.

Όπως έχει γράψει το CretePlus.gr στις 12 Φλεβάρη 2015, η Νέα Δημοκρατία στο Ηράκλειο είναι "καζάνι που βράζει". Έμπειρα στελέχη του κόμματος στο Ηράκλειο είχαν κάνει τότε λόγο για έλλειψη οργάνωσης στις πρόσφατες εκλογές και τονίζαν την χαρακτηριστική απουσία εκλογικών αντιπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας στα εκλογικά τμήματα του Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι - όπως λένε οι αντιδρώντες -η πρώτη έκπληξη ήρθε 10 ημέρες πριν από τις εκλογές 25ης Γενάρη όταν εντελώς ξαφνικά ο κομματικός περιφερειάρχης Κρήτης και Νήσων κ. Παντάκης Γιώργος είχε ανατρέψει τις ισορροπίες και είχε αντικαταστήσει αναίτια την καθόλα επιτυχημένη περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σπινθάκη, προκειμένου να μην υπάρχουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ υποψήφιοι που θα μπορούσαν να απειλήσουν τους «εκλεκτούς» υποψηφίους της Νομαρχιακής ΝΔ.

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο νέος περιφερειάρχης Κρήτης κ. Ζεκεντές δεν γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις έδωσε την δυνατότητα σε ορισμένους να εκμεταλλευθούν το κενό και την ανεπάρκειά του και να κινηθούν παρασκηνιακά ευνοώντας τους παραπάνω υποψηφίους και αδικώντας όλους τους άλλους.

Και αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στον νομό Ηρακλείου αλλά και σε αλλους νομούς. Προβληματα τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα, σε συναρτηση φυσικά με όλα όσα είναι πιθανό να συμβούν σε κεντρικό επίπεδο, καθώς όπως διαπιστώνει κανείς οι φωνές διαμαρτυρίας φτάνουν στα αυτιά και του ίδιου του Aντώνη Σαμαρά, προκαλώντας κομματικούς τριγμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση