GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμίνης αρχίζει ραδιοφωνική εκπομπή

Εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 984" αρχίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από αυτή την Παρασκευή. Η εκπομπή θα ονομάζ...

Ο Καμίνης αρχίζει ραδιοφωνική εκπομπή

Εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 984" αρχίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από αυτή την Παρασκευή. Η εκπομπή θα ονομάζεται "Ραντεβού με το δήμαρχο", με τον κ. Καμίνη να λαμβάνει θέση μπροστά μπροστά στο μικρόφωνο κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα, για μία ώρα, από τις 11 π.μ. έως τις 12 μ.μ..

Ο δήμαρχος Αθηναίων θα απαντά ζωντανά σταερωτήματα των ακροατών του σταθμού της πόλης, των δημοτών και επισκεπτών της Αθήνας. 

 

"Βάπτισμα του πυρός για εμένα αύριο στα ερτζιανά. Επί μία ώρα, στον 984, θα απαντώ στα ερωτήματα των πολιτών. Στο μικρόφωνο του Αθήνα 984 από τις 11 έως τις 12, την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα. Δοκιμασία αλλά και πείραμα πολύ σημαντικό αν πετύχει. Περιμένω τις ερωτήσεις σας για την Αθήνα, όσο δύσκολες και αν είναι. Αφήστε που θα επιλέγω και τη μουσική..." έγραψε ο Γιώργος Καμίνης στο Twitter.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση