GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημέρα πένθους την Πέμπτη στη Σερβία

Η 12η Φεβρουαρίου ανακηρύσσεται ημέρα πένθους για τη Σερβία, λόγω του θανάτου έξι Σέρβων εργατών σε πυρκαγιά στη Σιβηρία. "Η σερβι...

Ημέρα πένθους την Πέμπτη στη Σερβία

Η 12η Φεβρουαρίου ανακηρύσσεται ημέρα πένθους για τη Σερβία, λόγω του θανάτου έξι Σέρβων εργατών σε πυρκαγιά στη Σιβηρία.

"Η σερβική κυβέρνηση, στη συνεδρίασή της, υιοθέτησε την απόφαση να κηρύξει ημέρα πένθους (τη 12η Φεβρουαρίου) μετά τον τραγικό θάνατο έξι εργατών από τη Σερβία σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοτάξιο στη χερσόνησο Γιαμάλ, στη Ρωσία" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η σερβική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Β92 του Βελιγραδίου.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Σερβίας αναμένει -όπως ανακοινώθηκε- έκθεση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος, ενώ η πρεσβεία της Σερβίας στη Μόσχα είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τις αρμόδιες αρχές και θα στείλει άμεσα εκπρόσωπό της στην περιοχή του συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση