GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραχήλ Μακρή: «Σοκαρίστηκα με τον τρόπο που αποφασίστηκε η υποψηφιότητα Παυλόπουλου!»

Αν και δεν συμφώνησε με την επιλογή του κ. Προκόπη Παυλόπουλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η  Ραχήλ Μακρή έδωσε τη θετική τ...

Αν και δεν συμφώνησε με την επιλογή του κ. Προκόπη Παυλόπουλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η  Ραχήλ Μακρή έδωσε τη θετική της ψήφο καθώς όπως σημείωσε βρέθηκε σε αδιέξοδο και επέλεξε τελικά να στηρίξει την υποψηφιότητα Παυλόπουλου λόγω της κρίσιμης στιγμής και της μάχης που δίνει στην ΕΕ η χώρα και λόγω του γεγονότος ότι οι επιλογές του πρωθυπουργού πρέπει να γίνονται σεβαστές.
Όπως είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 «η επιλογή Παυλόπουλου ήταν επιλογή του πρωθυπουργού και παρουσιάστηκε στους βουλευτές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, δεν σας κρύβω ότι σοκαρίστηκα από τον τρόπο που ελήφθη η απόφαση».
Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι θα έπρεπε να τεθεί σε ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα η επιλογή του κ. Παυλόπουλου, η κυρία Μακρή απάντησε θετικά: «Τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται συλλογικά και δημοκρατικά, είχα την πεποίθηση ότι στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αριστερό κόμμα, οι αποφάσεις λαμβάνονται έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση