GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάστρο της Λουκέρνης: Μια ρομαντική και πολυτελής απόδραση

Θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε κάποια ταινία με πρίγκιπες και πριγκίπισσες της Disney. Κι όμως αυτό το φανταστικό μέρος δεν αποτελε...

Κάστρο της Λουκέρνης: Μια ρομαντική και πολυτελής απόδραση

Θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε κάποια ταινία με πρίγκιπες και πριγκίπισσες της Disney. Κι όμως αυτό το φανταστικό μέρος δεν αποτελεί μέρος της φαντασίας κάποιου, αλλά υπάρχει στην πραγματικότητα και βρίσκεται σε ένα λόφο που κοιτάζει από ψηλά τη γραφική πόλη της Λουκέρνης στην Ελβετία.


Το πεντάστερο κάστρο-ξενοδοχείο Château Gütsch στέκει επιβλητικό επάνω σε ένα λόφο σε υψόμετρο 500 μέτρων από το 1888. Χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα EmilVogt ως ιδιωτική κατοικία, με ξενοδοχείο και εστιατόριο.
Τσάρλι Τσάπλιν, Σοφία Λόρεν, Άλφρεντ Χίτσκοκ και η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας έχουν περάσει στιγμές χαλάρωσης στο μαγευτικό αυτό ξενοδοχείο.
Μετά από μια ολοκληρωτική ανακαίνιση με την υπογραφή του Martyn Lawrence Bullard, που ολοκληρώθηκε το 2014, το ρομαντικό, πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Λουκέρνης πήρε νέα πνοή και συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους εκλεκτούς επισκέπτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση