GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστολία Ζώη: Ποια είναι τα μυστικά της διατροφής της;

Η Αποστολία Ζώη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ», το πρωί της Τρίτης και συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή για την αποχή της από τ...

Αποστολία Ζώη: Ποια είναι τα μυστικά της διατροφής της; Η Αποστολία Ζώη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ», το πρωί της Τρίτης και συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή για την αποχή της από τη μουσική και την επανεμφάνισή της.
Τα μυστικά της διατροφής της:
«Έκανα για χρόνια πρωταθλητισμό. Δεν προσέχω. Δεν μπορώ να μην τρώω αυτά που θέλω. Έχω θέμα».
Για την αποχή της από τις πίστες και την επιστροφή της στο τραγούδι:
«Είχα μεγάλη ανάγκη να δω πού βρίσκομαι, πού στέκομαι σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Τι θέλω να τραγουδήσω, πώς θα το κάνω αυτό, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να το κάνεις. Σε τι χώρους θα ήθελα να τραγουδήσω. Έκανα πολλά πειράματα, δοκίμασα πολλά είδη τραγουδιών και είχα πολύ χρόνο για μένα. Μετά τον πρωταθλητισμό, ήρθε το τραγούδι και όλη αυτή η πίεση με έκανε να μην ξέρω πού στέκομαι σαν άνθρωπος. Είχα ανάγκη να φύγω, αλλά η αλήθεια είναι όχι για τόσο χρονικό διάστημα. Δεν έφυγα από την Αθήνα, αυτό είχε παρερμηνευτεί. Υπήρχε ένα σπίτι εκτός Αθηνών που επισκεπτόμουν όταν είχα χρόνο, που μπορεί να έμενα από μια εβδομάδα μέχρι 2 μήνες. Γέμισα τις μπαταρίες μου και τώρα έχω κέφι και διάθεση να κάνω τα πράγματα, έτσι όπως ονειρευόμουν να το κάνω».
Για την προσωπική της ζωή:
«Προσωπικά είμαι καλά, έχω βρει τις ισορροπίες μου. Δεν θέλω να χάσω την αισιοδοξία μου ποτέ και να περνάω ουσιαστικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ και με την οικογένεια μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση