GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρτέρι θανάτου στον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Στυγερή δολοφονία σημειώθηκε στην Κουβέλα Στυλίδας, στο νομό Φθιώτιδας, με θύμα τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού. Ήταν λίγα λεπτά μετ...

Καρτέρι θανάτου στον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Στυγερή δολοφονία σημειώθηκε στην Κουβέλα Στυλίδας, στο νομό Φθιώτιδας, με θύμα τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα όταν ο 47χρονος αρχιφύλακας βγήκε από το σπίτι του, στον οικισμό Κουβέλα Αχινού, λίγο μετά την Στυλίδα. Διέσχισε κάθετα ένα στενό δρόμο μπροστά στο σπίτι του και μπήκε στο τζίπ που βρισκόταν ακριβώς απέναντι από την εξώπορτα του σπιτιού του. Το μόνο που πρόλαβε να κάνει είναι να βάλει μπρος τη μηχανή, όταν έφτασαν ακριβώς δίπλα του οι άγνωστοι εκτελεστές. Τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, και οι αστυνομικοί βρήκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και δύο κάλυκες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το θύμα δέχθηκε σφαίρες από το θώρακα μέχρι το κεφάλι, από όλες τις πλευρές, και έπεσε αιμόφυρτος στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και οι αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν πόσοι ήταν οι εκτελεστές μέσα στο αυτοκίνητο. Το μόνο που κατέθεσαν στους αστυνομικούς είναι ότι είδαν το μαύρο αυτοκίνητο να κατεβαίνει το δρόμο πριν γίνει το φονικό και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπαν, ο ένας από τους δράστες που ήταν συνοδηγός έσκυψε όταν περνούσε από μπροστά τους "ίσως για να μη γίνει αντιληπτός".

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, ενώ ελέγχουν με μπλόκα την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και των δραστών. Μαζί με τους αστυνομικούς της Ασφαλείας έρευνες διεξάγουν και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει λιγοστές πληροφορίες για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο κατά πληροφορίες ήταν μάρκας VOLKSWAGEN PASSAT ή ΤΟΥΟΤΑ , χρώματος μαύρου. Όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα κινήθηκε γρήγορα, βγήκε από τον οικισμό Κουβέλα και βρέθηκε στην εθνική οδό πριν ακόμα φτάσουν οι αστυνομικοί. Τα μπλόκα που έστησαν σε διάφορα κομβικά σημεία δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 47χρονος, που ήταν διαζευγμένος, είχε επιστρέψει το μεσημέρι στο σπίτι του συνοδευόμενος από μια φίλη του. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ετοιμαζόταν εκείνη την ώρα να φύγει για κυνήγι, καθώς ήταν φανατικός κυνηγός. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε υποσχεθεί σε οικογενειακό του φίλο που τον επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ότι "θα επιστρέψω στις 5.30 το απόγευμα να σου φέρω κυνήγι που έχω μαγειρέψει", όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο άτυχος 47 χρόνος μέχρι τώρα έχει υπηρετήσει ως σωφρονιστικός υπάλληλος σε διάφορες φυλακές και για πολλά χρόνια στις φυλακές Κορυδαλλού. Τα τελευταία δύο χρόνια υπηρετούσε στις φυλακές του Δομοκού ως αρχιφύλακας. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν τίποτα αλλά ωστόσο προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση