GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΩΡΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ...

Panagiotis Louskos Ειναι φανερό οτι η κυβέρνηση μεταξύ ενός εντίμου συμβιβασμού και μιας τυφλής και άκρως επικίνδυνης ρηξης επέλεξε το ...

Ειναι φανερό οτι η κυβέρνηση μεταξύ ενός εντίμου συμβιβασμού και μιας τυφλής και άκρως επικίνδυνης ρηξης επέλεξε το πρώτο .
Σ αυτή την επιλογή δεν χωρούν χλευαστικά σχόλια και μεμψιμοιρίες .
Όλες αυτές οι ακραίες και άναρθρες κραυγές πολιτικής επιβεβαιώσης κάνουν μονο κακο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .
Ειναι σαφές οτι μεταξύ των διαφορετικών απόψεων που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ επικράτησαν οι σταθερά φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που θέλουν την χώρα παση θυσία στο euro και στην ευρωζώνη .
Η χώρα ούτε Κουγκι έγινε ούτε παρανάλωμα του πυρός απο μια τυφλή σύγκρουση .
Επιπλέον η σκληρή πραγματικότητα φαίνεται οτι διαμορφώνει για πρώτη φορά όρους ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ .
Υπάρχει σήμερα ορατό το ενδεχόμενο οι ΕΛΛΗΝΕΣ ίσως για πρώτη φορά μετα τον πόλεμο να ενωθούν σαν μια γροθιά και να διεκδικήσουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ εξόδου απο την κρίση , οικοδομώντας την ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ .
Ειναι δε εξίσου σίγουρο οτι ο χρόνος που ακολουθεί θα δικαιώσει όλες εκείνες τις δυνάμεις που προεκλογικά είπαν την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρις εξωραϊσμούς και ψεύτικες υποσχέσεις .
Θα δικαιωθούν όλοι αυτοί που πίστεψαν εδω και πέντε χρονια οτι στην χώρα αυτή πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές , που έχουν ομως πολιτικό κόστος για να μπορέσουμε να βγούμε απο το βαθύ τούνελ της κρίσης .
Αυτές τις αλλαγές που δεν χρειαζόταν κανένα μνημόνιο να μας τις επιβάλλει παρά μονο η πολιτική βούληση των δυνάμεων που οραματίστηκαν την ΑΛΛΑΓΗ στην χώρα μας .
Οι πολίτες της πατρίδας μας έχουν νου και κρίση και δεν χρειάζονται κανένα υποβολέα υπενθύμισης.
Αντίθετα απαιτούν μεγάλες ΑΛΛΑΓΕΣ στα ίδια τα κόμματα για ν ανακτήσουν την χαμένη τους εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα της χώρας μας .
Σ αυτή την μεγαλη ΠΡΟΚΛΗΣΗ οφείλει ν απαντασει το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ .
Αντί να επιδιώξει πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη απο την διαφαινόμενη ρεαλιστική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ , οφείλει να υποστήριξει με πραγματική αυταπάρνηση την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και ταυτόχρονα να προχωρήσει σταθερά στον δρόμο των μεγάλων ΑΛΛΑΓΩΝ που το ίδιο εχει ανάγκη ώστε να ειναι δυνατή η επαγγελία του νέου και σύγχρονου οράματος για την πατρίδα του μέλλοντος μας .
Οριοθετώντας τις σχέσεις μας με το παρελθόν μας συνολικά , οφείλουμε ν αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις του μέλλοντος .
Γι αυτόν και μονο το λόγο το επόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αποτελεί ζωτικό ΟΡΟΣΗΜΟ για την ύπαρξη μας και την πολιτική μας επιβίωση .
Εχουμε ν αποδείξουμε πρώτα στον εαυτό μας και μετα στους πολίτες της χώρας μας οτι μπορούμε ν ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους .
Επιπλέον ης αναγγελθείσα αλλαγή ηγεσίας της παράταξης , που για μερικούς βιαστικούς φαντάζει σαν πανάκεια , μπορεί ν αποδειχθεί και η επιτύμβια πλάκα , αν γίνει κατω απο απολιτικούς και παλαιοκομματικούς όρους και διαδικασίες .
Ειναι ίσως η πιο σημαντική περίοδος που διανύουμε στα σαράντα χρονια της πολιτικής μας ζωής .
Αν αυτο γίνει κατανοητό απ όλους μας ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση