GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι όπλα είχε στο σπίτι του ο "πιστολέρο" της Βόνιτσας

Σειρά από κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 48χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 57χρονο στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στο αστυνο...

Έξι όπλα είχε στο σπίτι του ο

Σειρά από κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 48χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 57χρονο στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι τού πρώτου έξι όπλα, πυροκροτητές, φιτίλια, φυσίγγια και μαχαίρια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών.

Όσον αφορά στο περιστατικό, ο 48χρονος, για λόγους που ακόμα ερευνώνται, μόλις είδε τον 57χρονο να κινείται με το αυτοκίνητό του στη Βόνιτσα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στη θωρακική χώρα και στον αριστερό μηρό.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τμήματος Βόνιτσας, οι οποίοι συνέλαβαν στην περιοχή τον δράστη. Στην κατοχή του 48χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν το όπλο που χρησιμοποίησε, το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιείχε ακόμα δύο φυσίγγια στον γεμιστήρα του. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί βρήκαν στην περιοχή όπου σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό τρεις κάλυκες πιστολιού.

Όσον αφορά στον 57χρονο, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο μεταξύ, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 48χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν δύο πολεμικά τυφέκια, δύο κυνηγετικά όπλα, αεροβόλο όπλο, πυροβόλο όπλο και γεμιστήρα. Ακόμη βρέθηκαν 124 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 118 καψούλια και 151 κάλυκες, 14 μαχαίρια, ξίφος, τόξο, χειροπέδες, γκλομπ, τρεις πυροκροτητές, επτά φυτίλια και κροτίδα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση