GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγές στη διοίκηση της Τράπεζας Αττικής...

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Attica Bank  αναλαμβάνει από σήμερα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, μετά την σύμπτυξη των αξιωμάτων του ...

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Attica Bank  αναλαμβάνει από σήμερα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, μετά την σύμπτυξη των αξιωμάτων του διευθύνοντος συμβούλου και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας, η οποία αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ. Πρόεδρος παραμένει ο Γιάννης Γαμβρίλης. Οι αλλαγές επιβεβαιώνουν τις σχετικές πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει πριν από ημέρες το Press-gr. 
Ο κ. Αντωνόπουλος έως σήμερα κατείχε τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, ενώ διατελεί μέλος του διοικητικού της συμβουλίου από το 2010. Από τον Μάρτιο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2014 υπήρξε πρόεδρος του δ.σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Attica Bank, ο νέος CEO διαθέτει πολυετή προϋπηρεσία στον χρηματοοικονομικό κλάδο, κατέχοντας σήμερα τη θέση του μέλους του Δδ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών και έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων στις Τράπεζες Κύπρου  και Probank.
Ο έως σήμερα διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank, Γκίκας Μάναλης, θα κατέχει εφεξής τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους του δ.σ. της τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση