GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλακιωτάκης: Πρέπει να ξεφύγουμε γρήγορα από την εσωστρέφεια

Την άποψη ότι η ΝΔ πρέπει να ξεφύγει γρήγορα από την εσωστρέφεια εξέφρασε ο γραμματέας της Κoινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Γιάν...


Την άποψη ότι η ΝΔ πρέπει να ξεφύγει γρήγορα από την εσωστρέφεια εξέφρασε ο γραμματέας της Κoινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Η ΝΔ είναι μεγάλο κόμμα. Υπέστη μια βαριά ήττα στις εκλογές που πέρασαν, κατάφερε, όμως, και κράτησε ένα σημαντικό μέρος των δυνάμεων της.
Οφείλουμε και στα αρμόδια όργανα -που ήδη έχουν ξεκινήσει να συζητούν- να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα, να συζητήσουμε σε βάθος και για τα αίτια της ήττας και σαφώς να καταθέσουμε και συγκεκριμένα προτάσεις», ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης και πρόσθεσε:
«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ξεφύγουμε γρήγορα από την εσωστρέφεια. Στην παρούσα χρονική περίοδο προέχει η εθνική προσπάθεια και η λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Παρ’ όλα αυτά, είμαι βέβαιος ότι η ΝΔ με ενότητα και σύνεση θα ξεπεράσει την παρούσα δύσκολη περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση