GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς ασθενοφόρα και θέρμανση τα Κέντρα Υγείας της Φθιώτιδας

Δραματικές ελλείψεις με τη νέα κακοκαιρία προ των πυλών στη Φθιώτιδα Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα Κ.Υ. της Φθιώτιδας από 1/1/15 έπαψαν...


Δραματικές ελλείψεις με τη νέα κακοκαιρία προ των πυλών στη Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα Κ.Υ. της Φθιώτιδας από 1/1/15 έπαψαν να ανήκουν στο νοσοκομείο, αλλά υπάγονται απ΄ ευθείας στην 5η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) στη Λάρισα.

Οι διοικούντες όμως της 5ης ΥΠΕ, με τους παχυλούς μισθούς, δεν φρόντισαν να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες και έτσι τα Κέντρα Υγείας του Νομού και ίσως και των άλλων νομών της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς, κινδυνεύουν να μείνουν από πετρέλαιο, ενώ τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να μετακινηθούν αφού δεν έχουν καύσιμα.

Το Κέντρο Υγείας Δομοκού δεν θα είχε θέρμανση αν δεν του έβαζε ο Δήμος πετρέλαιο, ενώ το ασθενοφόρο αδυνατεί να εκτελέσει οποιαδήποτε επείγουσα μεταφορά ασθενή αν χρειαστεί, αφού δεν έχει καύσιμα.

Ας παρέμβουν οι υπεύθυνοι και ας δώσουν λύση γιατί κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Όσο γι΄ αυτούς που αδιαφόρησαν τόσο καιρό ο Εισαγγελέας έχει το λόγο.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση