GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ευκαιρία του Ολυμπιακού να ξεφύγει από τον ΠΑΟΚ

Η ευκαιρία που αναζητούσε να ξεφύγει από τον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα την έχει σήμερα! Μετά την ήττα του Δικεφάλου του Βορρά από το...

Η ευκαιρία του Ολυμπιακού να ξεφύγει από τον ΠΑΟΚ Η ευκαιρία που αναζητούσε να ξεφύγει από τον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα την έχει σήμερα! Μετά την ήττα του Δικεφάλου του Βορρά από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα ο Ολυμπιακός καλείται να περάσει με νίκη από τη Βέροια απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και να πάρει έναν «αέρα» πέντε βαθμών.

Ο Περέιρα έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη για το σημερινό ματς και για να το πετύχει αυτό θα εμμείνει στην επιτυχημένη... συνταγή του προηγούμενου αγώνα πρωταθλήματος. Αυτού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να παρατάξει την ίδια 11άδα ... Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από την εστία με τους τέσσερις της άμυνας να παραμένουν οι: Ομάρ, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μασουακού.

Ο Μανιάτης και ο Κασάμι θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, με τον Τσόρι μπροστά τους και τους Αφελάι, Ντοσεβί στα άκρα. Ο Μήτρογλου θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση