GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιονοπτώσεις στην Κρήτη – Επί ποδός οι δήμοι

Το τσουχτερό κρύο και οι χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νεότερου κύματος κακοκ...

Χιονοπτώσεις στην Κρήτη – Επί ποδός οι δήμοι

Το τσουχτερό κρύο και οι χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νεότερου κύματος κακοκαιρίας που άρχισε να πλήττει το νησί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Από νωρίς το πρωί χιονίζει στο Οροπέδιο Λασιθίου, ενώ στο νομό Ηρακλείου χιονοπτώσεις σημειώνονται στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπως επίσης και στα Ανώγεια. Η κατάσταση που επικρατεί μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο σε επιφυλακή παραμένουν οι δήμοι προκειμένου να επέμβουν με τα εκχιονιστικά μηχανήματα και να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και να μην κλείσουν οι δρόμοι.

Ο νέος χιονιάς αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή οπότε και θα υπάρξει εκτόνωση των φαινομένων. Την ίδια ώρα, η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο ενημερώνει για σημαντική ενίσχυση των ανέμων στο Βορειοανατολικό Κρητικό πέλαγος που θα φτάσουν ακόμη και τα 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση