GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηλιός: Είμαι ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο από ποτέ

Να δώσει ένα τέλος στο θόρυβο πυο έχει δημιουργηθεί μετά και το κείμενο που έγραψε στο facebook επιχείρησε ο υπεύθυνος οικονομικής πολι...

Μηλιός: Είμαι ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο από ποτέ

Να δώσει ένα τέλος στο θόρυβο πυο έχει δημιουργηθεί μετά και το κείμενο που έγραψε στο facebook επιχείρησε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.

Σε tweet που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "δηλώνω ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο από ποτέ", μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από την ηχηρή παρέμβασή του για τη συμφωνία με τους εταίρους.

"Σε απάντηση διαδόσεων δηλώνω περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ από ποτέ, άλλωστε τα γραπτά μου βασίζονται στις συνεδριακές αποφάσεις του κόμματός μου" αναφέρει χαρακτηριστικά στο tweet του.

Υπενθυμίζεται ότι σε κείμενό του στο Facebook ο κ. Μηλιός ανέφερε ότι η συμφωνία "αποτελεί ένα πρώτο βήμα σε ολισθηρό έδαφος", μιλούσε για υποχώρηση της κυβέρνησης, άφηνε αιχμές κατά του Γ.Βαρουφάκη, ενώ υπογράμμιζε πως η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ "έχουν μία μόνο οδό εξόδου από το αδιέξοδο του νεοφιλελεύθερου ευρωπαϊκού κλοιού: Την έφοδο προς τα εμπρός με όχημα την αλήθεια".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση