GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάκης Γαβαλάς: Τι είπε για τα αποκαλυπτικά φορέματα των Όσκαρ

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», το βράδυ της Τετάρτης όταν παρουσίασε τη νέα του συλλογή ρούχων, και σχολί...

Λάκης Γαβαλάς: Τι είπε για τα αποκαλυπτικά φορέματα των Όσκαρ Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», το βράδυ της Τετάρτης όταν παρουσίασε τη νέα του συλλογή ρούχων, και σχολίασε τις εμφανίσεις των Όσκαρ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές εναντίον της Σήλιας Κριθαριώτη.

Όταν ρωτήθηκε αν οι κυρίες στα Όσκαρ πρέπει να φοράνε τόσο αποκαλυπτικά φορέματα, όσο αυτό της Ιρίνα Σάγιακ που προκάλεσε μάλιστα την κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και τη Δέσποινα Καμπούρη, ο σχεδιαστής απάντησε:

«Μην ξεχνάμε ότι εμείς στείλαμε στη Eurovision πριν πολλά χρόνια μια κόπια του Versace by Σήλια Κριθαριώτη -μιας και εκείνη δεν κοπιάρει όπως λέει ποτέ κανέναν- και ήταν μια χαρά η Καιτούλα Γαρμπή, πολύ ωραία. Γιατί να μην το κάνουν σήμερα που τα πράγματα έχουνε εξελιχθεί πάρα πολύ; Όλα αυτά τα τούλια, επειδή ξέρω τη δουλειά του Versace είναι διπλά, είναι πολύ συμπαγή και δεν δείχνουν τίποτα απλά είναι μια οπτική απάτη. Αλλά ποιος άντρας δεν θέλει να δει την Ιρίνα Σάγιακ με τέτοια φορέματα;».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση