GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βάζουν την πολιτική πάνω από τη ζωή των Αμερικανών πολιτών"

O Καρλ Μίλερ, ο πατέρας της Κέιλα Μίλερ, η οποία είχε απαχθεί και σκοτώθηκε από το Ισλαμικό Κράτος, κατήγγειλε το γεγονός ότι η συστημα...

O Καρλ Μίλερ, ο πατέρας της Κέιλα Μίλερ, η οποία είχε απαχθεί και σκοτώθηκε από το Ισλαμικό Κράτος, κατήγγειλε το γεγονός ότι η συστηματική αμερικανική πολιτική της μη καταβολής λύτρων μπαίνει "πάνω από τη ζωή των Αμερικανών πολιτών".

"Κατανοούμε την πολιτική της μη καταβολής λύτρων, ωστόσο από την άλλη πλευρά, οποιοσδήποτε γονέας μπορεί να καταλάβει ότι θα κάνατε τα πάντα για να φέρετε το παιδί σας στο σπίτι. Και εμείς προσπαθήσαμε. Ζητήσαμε. Αλλά βάζουν την πολιτική πάνω από τη ζωή των Αμερικανών πολιτών", είπε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, αναφερόμενος στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Όταν ρωτήθηκε αν η αμερικανική κυβέρνηση κατέβαλε αρκετές προσπάθειες προκειμένου να απελευθερωθεί η κόρη της, η Μάρσα Μίλερ απάντησε: "Νομίζω ότι ήθελαν, αλλά και πάλι, αυτή είναι η πολιτική. Δεν νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε είχε την παραμικρή ιδέα για το πόσο ισχυρή θα γινόταν αυτή η οργάνωση".

Η 26χρονη Αμερικανίδα Κέιλα Μίλερ, μέλος ανθρωπιστικής οργάνωσης, απήχθη στο Χαλέπι της βόρειας Συρίας τον Αύγουστο του 2013 και κρατείτο όμηρος από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, ενώ έχασε τη ζωή της στις αρχές του μήνα. Το Ισλαμικό Κράτος είχε ανακοινώσει ότι η όμηρος σκοτώθηκε στις αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού εναντίον των τζιχαντιστών, αν και η Ουάσινγκτον διέψευσε τις πληροφορίες αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση