GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σακελλαρίδης: Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας

Για το κλίμα, όπως αυτό διαμορφώνεται μία ημέρα πριν από το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας, όπου αναμένεται να κριθούν πολλά σχετικά με...

Σακελλαρίδης: Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας

Για το κλίμα, όπως αυτό διαμορφώνεται μία ημέρα πριν από το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας, όπου αναμένεται να κριθούν πολλά σχετικά με τη διαπραγμάτευση της χώρας μας με τους εταίρους, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

"Έχουν συμβεί πολλά αυτές τις ημέρες από την προηγούμενη Τετάρτη που είχαμε και πάλι το Eurogroup. Ήταν ένα συνεχές διάστημα διαβουλεύσεων σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τηρήσει τη δέσμευσή της απέναντι στον ελληνικό λαό και να μη μπει στη λογική συνέχισης ενός προγράμματος, το οποίο είχε τη λογική την οποία είχε μέχρι σήμερα", σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

"Προσήλθαμε σε αυτό το διάλογο και έιναι μία μεγάλη νίκη ότι κατάφερε η νέα κυβέρνηση να θέσει την ατζέντα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και μόνο που έχει τεθεί αυτό το θέμα και συζητιέται στην Ευρώπη για εμάς ειναι μία πρώτη νίκη. Φάνηκε ωστόσο ότι υπάρχουν σκληρές απόψεις σε σχέση με την ανάγκη να εφαρμοστεί αυτό το πρόγραμμα. Όμως υπάρχει και ένα ισχυρό πλέγμα κρατών, το οποίο βλέπει με θετικό μάτι τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης", σημείωσε ο κύριος Σακελλαρίδης.

"Επειδή έχει γίνει πολύς λόγος για πισωγύρισμα της ελληνικής κυβέρνησης, να είναι σίγουρος ο ελληνικός λαός ότι θα τηρήσουμε μία στάση με την οποία θα στηρίξουμε όχι μόνο τα συμφέροντα των Ελλήνων, αλλά και των ελληνικών λαών", τόνισε μεταξύ άλλων.

1 σχόλιο

  1. ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΙΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;
    ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟ ;
    DEFAULT & EXIT !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση