GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλγαρία: Ισχυροί βόρειοι άνεμοι «σαρώνουν» πολλές περιοχές

Παγετός επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της Βουλγαρίας, λόγω των ανέμων που έρχονται από τον βορρά και των πολύ χαμηλών θερμοκρασι...

Βουλγαρία: Ισχυροί βόρειοι άνεμοι «σαρώνουν» πολλές περιοχές

Παγετός επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της Βουλγαρίας, λόγω των ανέμων που έρχονται από τον βορρά και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Για σήμερα, το Εθνικό Ινστιτούτο Μετεωρολογίας και Υδρολογίας της Βουλγαρίας προβλέπει συννεφιά, αλλά και ήλιο... με δόντια.

Η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα κυμανθεί από -9 ως -4 βαθμούς Κελσίου, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει στους 2-3 βαθμούς κατά τη διάρκεια του μεσημεριού. Ωστόσο, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων, η αίσθηση του κρύου θα είναι πολύ μεγαλύτερη, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Στη Σόφια, σύμφωνα με τα βουλγαρικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, το θερμόμετρο αναμένεται να "κολλήσει" στο -1, ενώ στις ορεινές περιοχές ενδέχεται να "σκαρφαλώσει" έως και το -13.

Χιονοπτώσεις αναμένεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά μήκος των βουλγαρικών ακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση