GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Είναι η ώρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης

«Τα πράγματα είναι σε ένα σημείο που η κάθε πλευρά πρέπει να αποδείξει, εάν επιθυμεί λύση ή όχι», είπε στο ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά&qu...

Παππάς: Είναι η ώρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης

«Τα πράγματα είναι σε ένα σημείο που η κάθε πλευρά πρέπει να αποδείξει, εάν επιθυμεί λύση ή όχι», είπε στο ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά" ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Η επιστολή δεν θα αλλάξει. Έχει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών. Ή θα γίνει ή δεν θα γίνει. Δεν υπάρχουν λύσεις κάπου περίπου στη μέση. «Είναι η ώρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης», δήλωσε ο κ. Παππάς, ενώ τόνισε πως ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ακόμα και εντός της χώρας, επισημαίνοντας ότι και τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να πάρουν θέση και να ασκήσουν την επιρροή τους σε διεθνές επίπεδο.

«Η Ευρώπη θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι μία ένωση που διέπεται από σεβασμό στην κοινή συνύπαρξη και τη δημοκρατία», υπογράμμισε, ενώ σε ό,τι αφορά το δημοσίευμα της Bild υποστήριξε ότι οι αρχηγοί των κρατών θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και επανέλαβε: «Επιδιώκουμε να υπάρξει μία συμφωνία, ώστε η κυβέρνηση να εφαρμόσει τα όσα έχει εξαγγείλει».

Τέλος, ο κ. Παππάς ανέφερε πως, εάν δεν υπάρξει συμφωνία, το θέμα θα πρέπει να λυθεί με πολιτική παρέμβαση σε υψηλότατο επίπεδο, όπου εκεί υπάρχουν περισσότερα αντανακλαστικά, εννοώντας τη Σύνοδο Κορυφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση