GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχέδιο σύλληψης της Κίρχνερ στο σπίτι του δολοφονημένου εισαγγελέα

Ένα προσχέδιο εντάλματος σύλληψης της προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ, βρέθηκε στο σπίτι του δολοφονημένου εισαγγελ...

Σχέδιο σύλληψης της Κίρχνερ στο σπίτι του δολοφονημένου εισαγγελέα

Ένα προσχέδιο εντάλματος σύλληψης της προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ, βρέθηκε στο σπίτι του δολοφονημένου εισαγγελέα Αλμπέρτο Νίσμαν, γράφει η εφημερίδα New York Times επικαλούμενη τον επικεφαλής της έρευνας. Ο εισαγγελέας, που βρέθηκε νεκρός που ερευνούσε τη βομβιστική επίθεση κατά του εβραϊκού μορφωτικού κέντρου στο Μπουένος Άιρες το 1994 στο οποίο είχαν χάσει τη ζωή τους 85 άνθρωποι.

Ο εισαγγελέας Αλμπέρτο Νίσμαν είχε συντάξει ένα ένταλμα στο οποίο η πρόεδρος Κίρχνερ κατηγορείτο ότι προσπάθησε να προστατεύσει Ιρανούς αξιωματούχους από την απόδοση ποινικών ευθυνών για τη βομβιστική επίθεση εκείνη, σύμφωνα με το δημοσίευμα των Τάιμς της Νέας Υόρκης.

Ο εισαγγελέας Νίσμαν βρέθηκε νεκρός την 18η Ιανουαρίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια ημέρα πριν εμφανιστεί ενώπιον του Κογκρέσου για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του ότι η πρόεδρος Φερνάντες συνωμότησε υπέρ του Ιράν για να εκτροχιαστεί η έρευνά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση