GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ακούμε τίποτε πια για διαγραφή του χρέους...

Maroupa Eirini Είμαι στις επάλξεις. Επαγρυπνω γιατι αυτο οφείλω να κάνω. Αυτός ειναι ο λόγος που ανακατευτηκα με την πολιτικη. Καθόλου ...

Είμαι στις επάλξεις. Επαγρυπνω γιατι αυτο οφείλω να κάνω. Αυτός ειναι ο λόγος που ανακατευτηκα με την πολιτικη. Καθόλου η ιδιοτέλεια της καρέκλας, αν και εκ του ασφαλούς ομίλω καθώς δεν την κατέλαβα.
Παρακολουθω όπως ολοι μας τη χαρα και την ελπίδα που εχει τρυπωσει στη ζωη μας, μετα τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Μια χαρα και ελπίδα που όπως και ο φόβος και τρόμος που ενέχονται στις ζωές μας ΑΠΟ το Φεβρουάριο του 2010 και μετα, μας καθιστά πιο καθηλωμενους, πιο ανισχυρους, πιο δεκτικους, πιο καλοπροαιρετους σε όσα ακούμε.
Και βέβαια, θα ειμαστε πάντα καλοπροαιρετοι. Αυτο ήταν πάντα ο έλληνας. Μεγαλοψυχος, ειλικρινής, αλλα πανεξυπνος και σε μόνιμη εγρήγορση.
Σε μόνιμη εγρήγορση λοιπόν, σας καλώ ολους. Μην χαλαρωνετε λεπτό. Διακυβεύονται οι ζωές μας, οι ζωές των παιδιών μας, η ελευθερία και η δημοκρατια. Αν τώρα χαθούν χάνονται οριστικά.
Θα αναρωτιεστε γιατι τα λέω αυτα κι αν οφείλονται σε προσωπική πικρία.
Με ευθύτητα απαντώ, ΟΤΙ όσο ευρισκομουν σε κατάσταση προσωπικής οικείας, ορκιζομου ΟΤΙ δεν θα ξανασχοληθω με την πολιτικη, δεν θα ξαναβγω στην τηλεόραση, θα προσηλωθω στα προσωπικά μου και επαγγελματικά μου ενδιαφέροντα.
Αλλα δεν το εκσνα παρα τρεις ημέρες, αντιλαμβανομενη πόσο σημαντικο ειναι να συνεχίσω να ασχολούμαι με την πολιτικη, να ξυπναω διπλανούς μου μέχρις ότου ξυπνήσουμε ολοι. Γιατι μονο τότε θα ειμαστε ασφαλείς ΑΠΟ κρυφούς και φανερους υπαλλήλους ξένων συμφερόντων.
Γιατι όλα αυτα λοιπόν;
Γιατι η αγωνία μου ειναι ΜΕΓΆΛΗ για όσα ακούω για την οικονομική πολιτικη ΑΛΛΑ ΚΥΡΊΩΣ ΓΙΑ ΌΣΑ ΔΕΝ ΑΚΟΎΩ.
Ο βσρουφακης μιλάει, συναντιεται, δηλώνει, και σύνολικα όλα αφορούν την πολιτικη λιτότητας ΚΑΘΌΛΟΥ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΈΟΥΣ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΊΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ.
Τίποτα δεν ακούμε για λογιστικό έλεγχο του επαχθους και επονειδιστου χρέους, τίποτα για την αλήθεια σχετικά με τα διακρατικα δάνεια που δεν ειναι παρα 55 δις κι αυτα τα έκανε ο Παπανδρέου για να σωθούν οι γαλλογερμανολλανδικες τράπεζες. Εν ολίγοις ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΊΠΟΤΑ.
Συνεχίζω να είμαι καλοπροαίρετη κι αισιόδοξη ΟΤΙ η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ αυτη δεν θέλησε να έλθει σε ρήξη με τους "εταίρους" ο θεός να τους κάνει τέτοιους, ΑΠΟ την πρώτη στιγμή.
Συνεχίζω να είμαι καλοπροαίρετη κι αισιόδοξη και να ελπίζω ΟΤΙ η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ αυτη που ειναι η τελευταία μας ευκαιρία ΟΤΙ πριν ΑΠΟ δύσκολες λύσεις, θα ανταποκριθει στις προσδοκίες ΕΝΌΣ ολόκληρου λαου.
Περιμένω και επιμένω να ελπίζω, με αγωνία στις προγραμματικές δηλώσεις αυτής της κυβέρνησης, για να μάθουμε την πολιτικη που θα ακολουθηθεί ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΧΡΈΟΣ.
Αλλα συνεχίζω να βλέπω με τα ματια μου, να ακούω με τα αυτιά μου, να πιστεύω την πραγματικότητα που ζω, όχι την εικονικη που μου παρουσιάζουν μόνον επειδή άλλαξαν τα ονόματα και πετάχτηκαν οι γραβατες.
Το ίδιο συνιστώ και σε ολους εσάς. Ματια ανοιχτά.
Πιστεύουμε συτο που ζούμε

2 σχόλια

  1. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ - ROTHSCHILD ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ EXEI ΣΤΕΝΕΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ Η LAZARD,GOLDMAN SACHS,JP MORGAN,ROTHSCHILD & CIE...;
    KAI ME THN AΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-CLINTON ROTHSCHILD, SOROS ETC.. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ;
    ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΝΕ ΛΑΟΥ - ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΛΗΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣ ΖΗΜΙΑΝ ΜΑΣ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ;
    ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.MEΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΣΥΡΙΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση