GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανούσης: Ντράπηκα με τις εικόνες που είδα στην Αμυγδαλέζα – ΒΙΝΤΕΟ

Την ανάληψη πρωτοβουλίας για την απελευθέρωση των μεταναστών που κρατούνται στην Αμυγδαλέζα προανήγγειλε ο Γιάννης Πανούσης με δηλώσεις του ...

Πανούσης: Ντράπηκα με τις εικόνες που είδα στην Αμυγδαλέζα – ΒΙΝΤΕΟ

Την ανάληψη πρωτοβουλίας για την απελευθέρωση των μεταναστών που κρατούνται στην Αμυγδαλέζα προανήγγειλε ο Γιάννης Πανούσης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Ντράπηκα πολύ με τις εικόνες που είδα στην Αμυγδαλέζα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη διευκρινίζοντας πως πριν απελευθερωθούν οι μετανάστες θα προηγηθεί έλεγχος για όσους έχουν αιτηθεί άσυλο ή είναι ασθενείς.

«Δεν μπορούμε να πληρώνουμε τα σπασμένα της Λιβύης, του Ιρακ», τόνισε ο κ. Πανούσης διαμηνύοντας ότι πρέπει να ανοίξει το ζήτημα των συνθηκών του Δουβλίνου.

Τέλος, επεσήμανε πως το υπουργείο επιθυμεί τη συμφιλίωση της κοινωνίας με την αστυνομία ενώ δεσμεύτηκε για την καθιέρωση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς και της περιπολίας.

 

Δείτε το βίντεο του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση