GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΣ τις ευκαιρίες, η Καλλονή τη νίκη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε κόντρα στην Καλλονή, και το πλήρωσε ακριβά, καθώς ηττήθηκε στη...

Ο ΠΑΣ τις ευκαιρίες, η Καλλονή τη νίκη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε κόντρα στην Καλλονή, και το πλήρωσε ακριβά, καθώς ηττήθηκε στη Μυτιλήνη με 0-1, παρά το γεγονός ότι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τα Γιάννινα στο 4ο λεπτό με την κεφαλιά του Πετρόπουλου που κατέληξε στα δίχτυα, και από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μανιά να φτάνει πολύ κοντά στο 26’ με το σουτ του που απέκρουσε ο Χογκ, στο 38’ με σουτ  που πέρασε μόλις άουτ, καθώς και στο 41’, όταν η… βολίδα που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Ακόστα στο 59’, που από απόσταση αναπνοής έστειλε την μπάλα άουτ.

Όμως οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά στο 78’ κινδύνευσαν να δεχθούν και δεύτερο τέρμα, ωστόσο από την εκτέλεση κόρνερ του Τσαμπούρη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Με τη νίκη αυτή η Καλλονή έφτασε τους 31 βαθμούς και ανέβηκε στη 10η θέση της Superleague, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στους 37 και την 6η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση