ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Υπ. Δικαιοσύνης: Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικαστηρίου της Γαλλίας

Share it:
Υπ. Δικαιοσύνης: Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικαστηρίου της Γαλλίας

Η ανάγκη αλληλεγγύης και συνεργασίας στον τομέα της Δικαιοσύνης με σκοπό την εμπέδωση της λειτουργίας του κοινού ευρωπαϊκού χώρου Δικαιοσύνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  Νίκος Παρασκευόπουλος με τον Πρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γαλλίας  Jean Luis Debre και τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα  Jean Loup Kuhn - Delforge.

Ο υπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον υπερπληθυσμό των ελληνικών φυλάκων και στη βραδεία απονομή της ελληνικής Δικαιοσύνης, προβλήματα που όπως τόνισε διογκώθηκαν εξαιτίας της  οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

Από τη γαλλική πλευρά εκφράστηκε η ελπίδα πως η νέα Κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις που διευκολύνουν την αποτελεσματικότητα  της Δικαιοσύνης και δηλώθηκε η διάθεση για ουσιαστική συνδρομή με παροχή τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης.

Share it:
Reactions:

Εξωτερική πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση