GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτα ο ΟΦΗ και μετά ο Ολυμπιακός

Ο Λουκ Στιλ επεσήμανε ότι όλη η προσοχή των παικτών του Παναθηναϊκού είναι στραμμένη στο ματς με τον ΟΦΗ και όχι στο ντέρμπι με τον ...


Ο Λουκ Στιλ επεσήμανε ότι όλη η προσοχή των παικτών του Παναθηναϊκού είναι στραμμένη στο ματς με τον ΟΦΗ και όχι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
«Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι συνήθως στο ποδόσφαιρο, είναι να κοιτούν πολύ μακριά. Γνωρίζω ότι το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όμως οι παίκτες πάντα προσπαθούν να επικεντρωθούν στο ματς που ακολουθεί, ανεξάρτητα αν είναι μεγάλο ή όχι», ανέφερε –αρχικά- στην κάμερα της Nova και συνέχισε:
«Προσπαθούμε να μείνουμε ήρεμοι, επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και μετά την Κυριακή, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι», υποστήριξε.
Ο Βρετανός άσος χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τους Κρητικούς επισημαίνοντας:
«Περιμένουμε ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι μακριά από την έδρα μας είναι δύσκολο, όμως παίζοντας στην έδρα του ΟΦΗ θα έχει αρκετά ενδιαφέρον. Παίξαμε πολύ καλά τις περασμένες εβδομάδες, συγκεντρώσαμε αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας όπως όλοι γνωρίζουν και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη φόρμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε καλά ως ομάδα και το μυαλό μας είναι μόνο στους τρεις βαθμούς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση