GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθώοι Μαρινάκης - Θεοδωρίδης για τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα

Αθώοι κρίθηκαν, για δεύτερη φορά, ο Πρόεδρος  του Ολυμπιακού Βάγγελης Μαρινάκης και ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδ...

Αθώοι Μαρινάκης - Θεοδωρίδης για τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα

Αθώοι κρίθηκαν, για δεύτερη φορά, ο Πρόεδρος  του Ολυμπιακού Βάγγελης Μαρινάκης και ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης για την υπόθεση της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης, τον Μάιο του 2013.

Και οι δυο βρέθηκαν εκ νέου στη θέση του κατηγορούμενου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων μετά την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης.

Η σημερινή απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (2 έναντι 1 ) ενώ νωρίτερα η εισαγγελέας, πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων θεωρώντας ότι με την ενέργεια τους επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Στην αγόρευση της υποστήριξε ότι "ο δόλος δύσκολα διαγιγνώσκεται αλλά η νομολογία έχει δεχτεί ότι μπορούν να ληφθούν υπόψη ενδείξεις, εμπειρικά  δεδομένα και κριτήρια". Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό  "η παροχή ευχών ήταν προσχηματική", ενώ τόνισε στην πρόταση της πως "Επρόκειτο για σημαντικό αγώνα, η φράση προήλθε από ισχυρό πρόσωπο, η έννοια των φράσεων αυτών υποδεικνύουν το αυτονόητο άρα είναι συγκεκαλυμμένες φράσεις που δείχνουν δυσαρέσκεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση