GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννης: Κάποιοι προσπαθούν να "γρατζουνίσουν" το Σαμαρά

Απάντηση σε όσους επικρίνουν την ανακοίνωση του ΕΛΚ έδωσε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, δηλώνοντας ότι μ...

Κεφαλογιάννης: Κάποιοι προσπαθούν να

Απάντηση σε όσους επικρίνουν την ανακοίνωση του ΕΛΚ έδωσε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, δηλώνοντας ότι με την ανακοίνωση αυτή το ΕΛΚ χαιρέτισε την πρόοδο που έγινε με τη διακυβέρνηση της ΝΔ τα τελευταία 2,5 χρόνια, πράγμα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει αναγνωρίζει ακόμα.

Είπε επίσης ότι το ΕΛΚ ζήτησε να τηρηθούν τα συμφωνημένα με την προηγούμενη κυβέρνηση που οδήγησαν σε πρωτογενή πλεονάσματα.

"Ζήτησε δηλαδή το αυτονόητο. Να τηρηθούν όλα εκείνα (πλεονάσματα, μεταρρυθμίσεις και κυρίως ανάπτυξη) που χαιρέτισαν οι πάντες σε όλο τον κόσμο εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ", συνέχισε ο κ. Κεφαλογιάννης και τόνισε πως προέχει όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, εντός και εκτός Ελλάδος, να διαφυλάξουν το μέλλον της πατρίδας μας και πως όλα τα άλλα, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι ανάξια σχολιασμού.

"Κάποιοι για να "γρατζουνίσουν" τον Σαμαρά διακινδυνεύουν να τραυματίσουν τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με το ΕΛΚ και να οδηγήσουν την παράταξή μας στην εσωστρέφεια", πρόσθεσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση