GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαντόνα: Η θεαματική τούμπα στη σκηνή

Η Μαντόνα έπεσε στη σκηνή των Brit Awards, το βράδυ της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών. Η σταρ της ποπ βρέ...

Μαντόνα: Η θεαματική τούμπα στη σκηνήΗ Μαντόνα έπεσε στη σκηνή των Brit Awards, το βράδυ της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών.
Η σταρ της ποπ βρέθηκε στη σκηνή των φημισμένων βρετανικών βραβείων που είναι ανάλογα με τα Grammys για να κάνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση τραγουδώντας το τραγούδι της "Living for love" από τη νέα της δουλειά Rebel Heart.
Η είσοδός της όπως πάντα εντυπωσιακή.
Ολόκληρη ήταν καλυμμένη με μια τεράστια μαύρη σατέν κάπα με ουρά.
Σύμφωνα με το concept την ώρα που έφτανε στην κορυφή της σκάλας οι δύο χορευτές που κρατούσαν την ουρά της κάπας θα την τραβούσαν για να αποκαλυφθεί. Δυστυχώς την ώρα που την τράβηξαν η κάπα δεν άνοιξε και ουσιαστικά η Μαντόνα έπεσε στο κενό από ύψος τεσσάρων σκαλοπατιών κάνοντας κωλοτούμπα προς τα πίσω. Όλοι πάγωσαν.
Ως άψογη επαγγελματίας σηκώθηκε και συνέχισε την εμφάνισή της δείχνοντας να μην έχει τραυματιστεί τουλάχιστον όχι σοβαρά από το πραγματικά πολύ άσχημο πέσιμο.
Ωστόσο, τα βρετανικά δίκτυα μετέδωσαν την είδηση τονίζοντας ότι το πέσιμο ήταν πολύ σοβαρό, όμως συνέχισε και ολοκλήρωσε το τραγούδι της.
Η Μαντόνα έγραψε στο Instagram για το πέσιμό της:
"Ο Αρμάνι (χορευτής) με κάρφωσε! Η κάπα ήταν σφικτά δεμένη! Τίποτα όμως δεν με σταματά και η αγάπη με σήκωσε και πάλι. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Είμαι καλά!"
Τα Brit Awards απονέμονται στην O2 Arena του Λονδίνου και αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που η Μαντόνα εμφανίστηκε στη σκηνή των συγκεκριμένων βραβείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση