GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνδρας καταδικάστηκε για την πώληση θανατηφόρων τοξινών

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών, αφού ομολόγησε την ενοχή του για την παραγωγή και πώληση θανατηφ...

Άνδρας καταδικάστηκε για την πώληση θανατηφόρων τοξινών
Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών, αφού ομολόγησε την ενοχή του για την παραγωγή και πώληση θανατηφόρων τοξινών σε άτομα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και τη συμμετοχή του σε συνωμοσία με μια Βρετανίδα η οποία είχε σκοπό να σκοτώσει τη μητέρα της.
Ο Τζέσι Κορφ, 20 ετών, ομολόγησε τον περασμένο Αύγουστο την ενοχή του σε 10 κατηγορίες που σχετίζονται με την παραγωγή και πώληση τοξινών, καθώς και την πρόθεσή του να σκοτώσει ένα άτομο σε ξένη χώρα.
Αμερικανοί εισαγγελείς είπαν ότι ο Κορφ είχε πουλήσει τις δηλητηριώδεις τοξίνες ρικίνη και αμπρίνη σε ανθρώπους στο Λονδίνο, τη Βιέννη, το Νέο Δελχί και στο Ριόμγκαντ της Δανίας, τους οποίους είχε γνωρίσει μέσω του διαδικτύου.
Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο Κορφ έστειλε το παράνομο εμπόρευμά του σε μία Βρετανίδα στο Λονδίνο η οποία σκόπευε να χρησιμοποιήσει την τοξίνη προκειμένου να δηλητηριάσει και να σκοτώσει τη μητέρα της, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν δικαστής στη βρετανική πρωτεύουσα.
Ο Κορφ συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2014 ενώ ετοιμαζόταν να στείλει μια δεύτερη δόση στη Βρετανίδα, αφού η πρώτη είχε αποδειχτεί αναποτελεσματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση