GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου: Η Ελλάδα έχει καθαρές θέσεις, δεν εκβιάζει

“Θετικό βήμα” χαρακτηρίζουν πηγές του Μαξίμου τη δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ, που ανέφερε πως Ελλάδα και Ευρωζώνη αναζητούν κοι...


Μαξίμου: Η Ελλάδα έχει καθαρές θέσεις, δεν εκβιάζει

“Θετικό βήμα” χαρακτηρίζουν πηγές του Μαξίμου τη δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ, που ανέφερε πως Ελλάδα και Ευρωζώνη αναζητούν κοινό έδαφος ανάμεσα στο τρέχον πρόγραμμα και τα σχέδια της νέας κυβέρνησης, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συζητήσεις στο Eurogroup της Δευτέρας.

Όπως σχολιάζουν οι ίδιοι κύκλοι, τις προηγούμενες ημέρες διακινήθηκαν, μέσα και έξω από τη χώρα, σενάρια κρίσης και χρεοκοπίας σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν υπέγραφε την παράταση και την ολοκλήρωση του μνημονίου καθώς και τη χτεσινοβραδινό κοινό ανακοινωθέν του Εurogroup.
“Δεν τα υπογράψαμε -καμία καταστροφή δεν επήλθε”, σημειώνουν, και προσθέτουν: “Η μετάβαση από το μνημόνιο στο νέο ελληνικό πρόγραμμα είναι πλέον το αντικείμενο των διαβουλεύσεων καθώς και του επόμενου Eurogroup. Η Ελλάδα έχει καθαρές θέσεις, τις υπερασπίζεται και πείθει. Δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση