GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό

Πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι με μαχητικό αντίπαλο, αναμένεται να συναντήσει εχθρικό κλίμα, αλλά η νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ (15:00...

Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό

Πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι με μαχητικό αντίπαλο, αναμένεται να συναντήσει εχθρικό κλίμα, αλλά η νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) για την 24η αγωνιστική της Super League είναι κάτι σαν υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει να πάει με τον μείον έξι στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και αναζητά την πρώτη του νίκη μακριά από το σπίτι του μετά από περίπου 2,5 μήνες. Η τελευταία φορά που γύρισε με το «διπλό» ήταν στις 4 Δεκεμβρίου, όταν και επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. 

Ακολούθησε το 1-1 με τον Αστέρα, το 4-2 από την Ξάνθη, το 0-0 στα Γιάννενα, το 1-1 με τον Πανιώνιο και δύο ισοπαλίες για το Κύπελλο (με Χανιά και Ξάνθη). 

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΟΦΗ (με τον Γκατούζο στον πάγκο του) είχε αποδράσει με το 2-1 από το «Απόστολος Νικολαΐδης» με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ στις 4 Φεβρουαρίου νίκησε με 3-1 τον ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». 

Στο Ηράκλειο, μαζί με την αποστολή βρίσκονται και αρκετά μέλη της ΔΣ και αρχηγός της αποστολής είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, λόγω και του κλίματος που υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες. 

Στα αγωνιστικά είναι αρκετά πιθανό ο Γιάννης Αναστασίου να εγκαταλείψει τον ρόμβο και να επιλέξει το 4-3-2-1 χρησιμοποιώντας και τον Χάρη Μαυρία στο αρχικό σχήμα, ενώ θέση σε αυτό διεκδικεί και ο Ατζαγκούν. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Στιλ κάτω από το τέρμα, με τους Χουχούμη, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο, Ζέκα στην άμυνα. Λάγος, Πράνιτς στον άξονα με τον Πέτριτς μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Ο Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης, με τους Κλωναρίδη, Μαυρία (Ατζαγκούν) να τον πλαισιώνουν. 

Επέστρεψαν στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό οι Κουτρουμπής, Δώνης. Εκτός λόγω καρτών οι Ταυλαρίδης, Μπούρμπος και Μαρινάκης. Εκδόθηκε το δελτίο του τελευταίου, αλλά κουβαλάει τιμωρία από τη Νίκη Βόλου. Επιπλέον, ο 42χρονος τεχνικός δεν επέλεξε τους Μέντες, Μπούι, Μπερίσα, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία τους, ενώ ο Μπαϊράμι έχει άδεια. 

Στην αντίπαλη πλευρά οι επιλογές που έχει ο Νίκος Αναστόπουλος είναι λίγες, καθώς και η αποστολή που βγάζει σε κάθε ματς είναι… λειψή. Εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν οι Λόρια, Μονιάκης, Φάζος, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ και τον πάγκο θα είναι οι Αγριμάκης, Ροβίθης, Μαραθιανός, Περογαμβράκης, Μανιδάκης.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση