GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδεσαν και φίμωσαν τον δήμαρχο Κηφισιάς και τη γυναίκα του...

Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι έζησαν χθες το βράδυ ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η σύζυγός του, η εννιάχρονη κόρη ...

Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι έζησαν χθες το βράδυ ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η σύζυγός του, η εννιάχρονη κόρη και ο επτάχρονος γιος τους.






Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις άγνωστοι δράστες μπούκαραν στην οικεία του δημάρχου στην Αρεως 77 στις 05:30 με σκοπό τη ληστεία.



Οι δράστες φαίνεται πως μπήκαν στην διώροφη οικία από ανασφάλιστο παράθυρο του πρώτου ορόφου, σκαρφαλώνοντας σε δέντρο.

Από αυτό το δέντρο ανέβηκαν στον πρώτο όροφο οι ληστές



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος πάλεψε με τους ληστές και φέρει μώλωπες στο πρόσωπο. Μάλιστα, οι αδίστακτοι κακοποιοί, έδεσαν και φίμωσαν τον δήμαρχο και τη γυναίκα του, προκειμένου να δράσουν ανενόχλητοι και να κλέψουν χρυσαφικά και ό,τι άλλο μπορούν.
Αφού άρπαξαν ό,τι βρήκαν έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τον δήμαρχο και τη γυναίκα του έλυσε ο επτάχρονος γιος τους, που ξύπνησε και βρήκε τους γονείς του δεμένους και φιμωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση