GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιγκλέσιας: Βρείτε τα με την Ελλάδα, αλλιώς θα μιλάτε με τη Λεπέν

Εάν οι Ευρωπαίοι δεν καταλήξουν σε συμφωνία με την Ελλάδα, ίσως σε λίγους μήνες να κληθούν να διαπραγματευτούν με τη Μαρίν Λεπεν, δήλ...

Ιγκλέσιας: Βρείτε τα με την Ελλάδα, αλλιώς θα μιλάτε με τη Λεπέν
Εάν οι Ευρωπαίοι δεν καταλήξουν σε συμφωνία με την Ελλάδα, ίσως σε λίγους μήνες να κληθούν να διαπραγματευτούν με τη Μαρίν Λεπεν, δήλωσε στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό CNBC ο ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος Ισπανός πολιτικός προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι “εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία με την Ελλάδα, εάν συνεχίσουν να εφαρμόζουν έναν δογματισμό που έχει φέρει εμάς τους Ευρωπαίους σε μία καταστροφή, ίσως σε λίγους μήνες θα έχουν να διαπραγματευτούν με την Μαρίν Λεπεν. Και δεν θέλω αυτό να συμβεί”.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Ιγκλέσιας, μόλις στα 36 του χρόνια, θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας. Αυτό, όπως σημειώνεται σε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα του σταθμού, είναι ένα γεγονός που φαίνεται να ανησυχεί τους Ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών, που συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τους με την Ελλάδα.

“Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές που μίλησαν με το CNBC, υπουργοί Οικονομικών και πρωθυπουργοί στην Ευρώπη εκφράζουν ανησυχία ότι εάν φανούν επιεικείς με την Ελλάδα, αυτό θα ενθαρρύνει άλλα κινήματα που εναντιώνονται στη λιτότητα. Το κόμμα του Ιγκλέσιας, οι Podemos, είναι στην κορυφή του καταλόγου”, προσθέτει το CNBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση