GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίωξη για κλέφτες κοσμημάτων στη Χαλκίδα

Άδοξο τέλος είχε η καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου με οδηγό μια γυναίκα… ραλίστα και συνεπιβάτες δύο άνδρες, που επιχείρησαν ...

Άδοξο τέλος είχε η καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου με οδηγό μια γυναίκα… ραλίστα και συνεπιβάτες δύο άνδρες, που επιχείρησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας σε περιοχή της Χαλκίδας. Λόγω της υπερβολικής ταχύτητας βγήκε από την πορεία του και ακινητοποιήθηκε και οι επιβάτες του έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Όμως, το αυτοκίνητο «πρόδωσε» την ταυτότητα της 32χρονης τσιγγάνας ιδιοκτήτριάς του που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις διωκτικές αρχές για κλοπές και αναζητείται, όπως και οι δυο συνεπιβάτες της τα στοιχεία των οποίων ερευνώνται. Κι αυτό, γιατί μέσα στο όχημα που κατασχέθηκε, βρέθηκαν πλήθος κλοπιμαία που προέρχονται από τη διάρρηξη η οποία είχε γίνει το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο σπίτι μιας 36χρονης!

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ένας φορητός υπολογιστής και άλλα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 32χρονης υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες διαρρήξεις.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση