GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Παπανδρέου: Ούτε ο Μητσοτάκης είχε πάει στο Μαξίμου για να παραδώσει

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Δήμητρα Παπανδρέου, παίρνει θέση και σχολιάζει τα πολιτικά πράγματα, κάτι π...

Δ. Παπανδρέου: Ούτε ο Μητσοτάκης είχε πάει στο Μαξίμου για να παραδώσει

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Δήμητρα Παπανδρέου, παίρνει θέση και σχολιάζει τα πολιτικά πράγματα, κάτι που έκανε και κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής Tα Kardasians στον ΑΝΤ1. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν ήταν η πρώτη φορά που δεν πήγε ο πρώην πρωθυπουργός να παραδώσει το κλειδί του Μαξίμου κατά τη διαδικασία αλλαγής της κυβέρνησης και μετάβασης των καθηκόντων από τον έναν πρωθυπουργό στον άλλο, όπως στην περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Κάτι ανάλογο είχε ξανασυμβεί, όπως υπενθύμισε, και το 1993, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου παρέλαβε την κυβερνητική σκυτάλη από τον προκάτοχό του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος όπως ανέφερε δεν εμφανίστηκε ποτέ για να παραδώσει τα κλειδιά του Μαξίμου στον διάδοχό του. 

Χαρακτηριστική ήταν και η τοποθέτησή της σε ό,τι αφορά τον νέο πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όπου στο ερώτημα που της ετέθη για το αν μοιάζει ή όχι στον Ανδρέα Παπανδρέου, κάτι που αρκετοί αναφέρουν το τελευταίο διάστημα, η ίδια είπε πως πολλοί πολιτικοί μελετούν τις κινήσεις του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση