GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μυστική συνάντηση Καραμανλή-Αβραμόπουλου

Μια μυστική συνάντηση είχαν ανήμερα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, ...



Μια μυστική συνάντηση είχαν ανήμερα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του κ. Αβραμόπουλου και λίγο πριν αυτός φύγει για Βρυξέλλες. Ο κ. Αβραμόπουλος φέρεται να ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή ότι το όνομα του εξετάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Καραμανλής φαίνεται να του απάντησε ότι «δεν είναι κάτι που με απασχολεί» η θέση αυτή.

Η συνάντηση έγινε στο Λυκαβηττό, στο γραφείο που διατηρεί ο κ. Καραμανλής και που είχε νοικιάσει όταν ήταν ακόμη πρωθυπουργός για να κάνει συναντήσεις μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η συνάντηση Καραμανλή – Αβραμόπουλου πάντως δείχνει ότι το όνομα του προέδρου της Δημοκρατίας, είχε συμφωνηθεί πριν από τις εκλογές. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο πολιτικοί δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες των σχέσεων.

Αν και οι υπουργοί και οι βουλευτές της νέας κυβέρνησης αρνούνται να επιβεβαιώσουν αλλά και να διαψεύσουν το όνομα του κ. Αβραμόπουλου, φαίνεται πως στο στρατόπεδο της Κεντροδεξιάς, έχει «κλειδώσει» η συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Βέβαιος εμφανίζεται και ο ίδιος ο κοινοτικός επίτροπος ότι αυτός θα είναι που θα προταθεί.

Θέμα λίγων 24ωρων είναι πλέον πάντως η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος που θα προτείνει ο κυβερνητικός συνασπισμός για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση