GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην εκπομπή αρκετά ευδιάθετη

Αρκετά ευδιάθετη, αλλά και με σαρκαστική διάθεση, ξεκίνησε την εκπομπή της H Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, μπήκε στην εκπομ...

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην εκπομπή αρκετά ευδιάθετη

Αρκετά ευδιάθετη, αλλά και με σαρκαστική διάθεση, ξεκίνησε την εκπομπή της

H Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, μπήκε στην εκπομπή αρκετά ευδιάθετη!

«Έχω μπει λίγο ζωηρή σήμερα; Δεν ξέρω γιατί, αλλά η υπνηλία με πιάνει μετά τις τρεις. Και χθες πώς δεν το καταλάβατε; Ο άλλος (σ.σ.: ο σκηνοθέτης της εκπομπής) μου έλεγε "Δεν σου δίνω κοντινό, τα μάτια σου κλείνουν". Το ότι στέκομαι με το μάτι μισόκλειστο δεν είναι ότι γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Το ότι είμαι ακόμα εδώ, γιατί είμαι επαγγελματίας όπως κι εσείς όμως...» ανέφερε.

Ενώ απαντώντας στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που σχολίασε «Κι εμείς το ίδιο», είπε: «Άσε με να ολοκληρώσω! Δεν είπα πως εσείς είστε μπάζα και εγώ επαγγελματίας. Κι είσαι κι ωραίος σήμερα με τα χακί. Φαίνονται οι ματάρες σου».

Στη συνέχεια, συζητώντας με την επίσης εγκυμονούσα Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε:

«Εσύ δεν θες να χαλαρώσεις. Εγώ θα το πω δημόσια! Της έχω πει πια, κι έχω βάλει κι άλλον να το πει ευγενικά, ότι εγώ που τη βλέπω κουράζομαι περισσότερο. Κάτσε και ξεκουράσου σπίτι σου!»

Η συνεργάτιδά της απάντησε:

«Κι εγώ σε έβλεπα άλλα χρόνια και δεν κουραζόσουν» και τη διάσημη παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Ναι, ρε παιδάκι μου, αλλά εγώ έχω κι άλλες υποχρεώσεις εδώ. Εσύ είσαι σε πιο χαλαρή κατάσταση. Σε έχω έννοια. Όταν σε βλέπω και κατεβαίνεις σκαλοπάτια, όταν σε βλέπω να περπατάς, λέω πώς μπορεί και δεν βαριανασαίνει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση