GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνάντηση του Βασίλη Σαλέα με τον συνθέτη - πιανίστα Μίμη Πλέσσα

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στις 21.00, στο κανάλι Epsilon, το «Όλοι οι καλοί χωράνε» και ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχονται τον κορυφαίο...

Η συνάντηση του Βασίλη Σαλέα με τον συνθέτη - πιανίστα Μίμη Πλέσσα Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στις 21.00, στο κανάλι Epsilon, το «Όλοι οι καλοί χωράνε» και ο Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχονται τον κορυφαίο σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Ο Σαράντης Σαλέας, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Αρετή Κετιμέ και η Ζαχαρούλα Κληματσάκη ερμηνεύουν αγαπημένα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια ενώ τον «μάγο του κλαρίνου» συνοδεύουν οι γιοι του Νίκος και Σταμάτης Σαλέας και ο ανιψιός του Εφραίμ Σαλέας.

Η συνάντηση του Βασίλη Σαλέα με τον κορυφαίο συνθέτη και πιανίστα Μίμη Πλέσσα, δίνει άλλη διάσταση στον ήχο του κλαρίνου.

Στο γλέντι πρωτοστατεί ο θίασος της «Ποντικοπαγίδας», με τους Όλγα Πολίτου, Αγγελική Δαλιάνη, Γιώργο Ματαράγκα, Πέτρο Ξεκούκη, Λευτέρη Δημηρόπουλο και Θοδωρή Αντωνιάδη, η διοργανώτρια κοινωνικών εκδηλώσεων Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου, ο σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς, οι ηθοποιοί Δώρα Χρυσικού και Κωνσταντίνα Γκόρου και ο συνθέτης Θόδωρος Καμπουρίδης.

«Όλοι οι καλοί χωράνε» την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 21.00

(και το Σάββατο 7/2, την ίδια ώρα σε επανάληψη οι καλύτερες στιγμές της εκπομπής) στο Ε TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση