GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μα πόσα μπότοξ έχει κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα;

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στο «ΕΓΩ! Weekly» για το «Όλα Παίζουν», τη ζωή της στο πλευρό του Δημήτρη Μάζη, ενώ αποκάλυψε το βάρος της, αλλ...

Μα πόσα μπότοξ έχει κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα; Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στο «ΕΓΩ! Weekly» για το «Όλα Παίζουν», τη ζωή της στο πλευρό του Δημήτρη Μάζη, ενώ αποκάλυψε το βάρος της, αλλά και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει.
Tις τελευταίες εβδομάδες είναι εμφανές ότι υπάρχει πλέον χημεία ανάμεσα στους συντελεστές του «Όλα Παίζουν»
Δεθήκαμε πολύ πριν τις γιορτές. Χρειαζόμασταν τον χρόνο μας. Δεν γνωριζόμασταν. Προσπαθήσαμε ουσιαστικά να βρούμε τις ισορροπίες και τους κώδικες ο ένας του άλλου.
Είχε πάντως έντονες συγκρούσεις κατά τον πρώτο μήνα στον αέρα
Δεν θα τις χαρακτήριζα και τόσο έντονες. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωριζόμασταν και επιπλέον δεν υπήρχε ένα συγκεκριμένο concept εκπομπής. Δεν ήταν δηλαδή βασισμένη πάνω σε ένα format, όπου ο καθένας είχε τον ρόλο του. Μέχρι να βρεθούν οι ισορροπίες απαιτούνταν κάποιος χρόνος. Έπρεπε να δούμε τι θα κάναμε τελικά από όσα είχαμε. Στήναμε το πρόγραμμα μέχρι τελευταία στιγμή πριν βγει στον αέρα. Ψαχνόμασταν έως ότου διαπιστώσαμε τι μας ταιριάζει.
Φαινόταν όμως ότι υπήρχαν διαφωνίες και εντάσεις
Η τηλεόραση έχει ένταση από μόνη της, γιατί απαιτείται να είσαι καλός, ετοιμόλογος και να κάνεις νούμερα. Σίγουρα όλη αυτή η πίεση φέρνει και μια αναστάτωση.
Πώς ένιωσες από το γεγονός ότι το πρόγραμμα της Μαρίας Ηλιάκη, που ήταν ακριβώς απέναντί σας, ολοκληρώθηκε πρόωρα;
Δεν ξέρω καλά τη Μαρία. Έχουμε ένα τυπικό «γεια». Δεν είμαστε φίλες. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο. Στεναχωρήθηκα γιατί δεν είναι ωραίο να κόβονται εκπομπές, κάποιοι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους. Έχουν στηριχθεί σε αυτήν. Δεν είναι ευχάριστο σε καμία περίπτωση. Δεν θα μπορούσα να πω «Α! Τι ωραία. Έκοψαν τον ανταγωνιστή. Θα πάρω τα νούμερά του». Ποτέ δεν το είδα έτσι. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν προγράμματα και ο τηλεθεατής θα κατασταλάξει σε αυτό που του αρέσει και του ταιριάζει περισσότερο.
Θυμώνεις όταν διαβάζεις τα διάφορα δημοσιεύματα που κατά καιρούς σας θέλουν να χωρίζετε με τον Δημήτρη Μάζη;
Εξογρίζομαι όταν γράφονται ακραία ψέματα για τη σχέση μας. Ο Δημήτρης είναι πιο ήρεμος. Μου λέει «μην μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις». Εγώ δυστυχώς όμως χάνω τη ψυχραιμία μου και αντιδρώ. Είναι χειρότερο γιατί ανακυκλώνεται το θέμα. Δεν βγάζει πουθενά. Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κυκλοφορεί μια φήμη και με παίρνουν όλοι τηλέφωνο, υποτίθεται για να ελέγξουν την ακρίβειά της, έχοντας όμως εκ των προτέρων ως δεδομένο ότι είναι αλήθεια. Αυτό με εκνευρίζει. Ακόμα και όταν απαντώ «δεν ισχύει», το αμφισβητούν. Λένε «Έλα! Δεν θέλει να το αποκαλύψει». Δεν δίνω πια σημασία. Η πραγματικότητα εξάλλου δεν ψεύδεται.
Κάνεις διατροφή;
Δεν κάνω ούτε διατροφή, ούτε γυμναστική. Ανά περιόδους έχω μπει στον πειρασμό να κόψω το βραδινό και τα γλυκά. Τώρα επειδή θέλω να πάρω ένα δυο κιλα, τρώω περισσότερο.
Πόσα κιλά είσαι;
Πενήντα έξι.
Έχασες γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης;
Έχασα 15 κιλά σε πολύ μικρό διάστημα. Έπειτα από τη δεύτερη γέννα, αρρώστησε η μικρή μου κόρη και έπρεπε να νοσηλευτεί. Από την ταλαιπωρία έχασα απότομα τα κιλά. Ήμουν τόσο καταβεβλημένη, από τον τοκετό, τον θηλασμό και την κούραση που αρρώστησα απευθείας. Έπειτα μπήκα στο Your Face Sounds Familiar που ήταν απαιτητικό. Τα υπόλοιπα κιλά χαθήκαν χωρίς να το καταλάβω.
Έχεις δοκιμάσει ποτέ botox;
Έχω κάνει πολλές φορές botox, όχι όμως πλαστική. Δεν το θεωρώ και κάτι φοβερό. Αν μια γυναίκα νιώθει καλύτερα κάνοντας botox ή βάζοντας υαλουρονικό, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση