GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέρκελ σε Τσίπρα: "Ελπίζω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία, αν και είναι λίγο δύσκολο..."

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έστω και ανεπίσημα είχε μια συνάντηση λίγων δευτερολέπτων με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, λί...


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έστω και ανεπίσημα είχε μια συνάντηση λίγων δευτερολέπτων με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, λίγο πριν αρχίσει η Σύνοδος Κορυφής.
Στη σκιά του "ναυαγίου" του έκτακτου eurogroup της Τετάρτης, η κ. Μέρκελ χαιρέτησε τον κ. Τσίπρα, χωρίς να παραλείψει να αφήσει την αιχμή της. "Συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία, αν και θα είναι λίγο δύσκολο", είπε στον Α. Τσίπρα.
"Το ελπίζω" απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Νωρίτερα, η Γερμανίδα καγκελάριος, προσερχόμενη στη Σύνοδο, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Γνωρίζετε ότι η επιτυχία της Ευρώπης στηρίζεται στην εξεύρεση συμβιβασμών. Οι συμβιβασμοί είναι εφικτοί όταν τα πλεονεκτήματα ξεπερνούν τα μειονεκτήματα. Η Γερμανία είναι έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση