GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβλήματα στη Σκόπελο λόγω των δυνατών ανέμων

Σειρά προβλημάτων δημιούργησαν στη Σκόπελο οι δυνατοί άνεμοι εντάσεως 9 περίπου μποφόρ, που έπνεαν στην περιοχή, στη διάρκεια του Σαββατοκύρ...

Προβλήματα στη Σκόπελο λόγω των δυνατών ανέμων

Σειρά προβλημάτων δημιούργησαν στη Σκόπελο οι δυνατοί άνεμοι εντάσεως 9 περίπου μποφόρ, που έπνεαν στην περιοχή, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε, κυρίως, στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού, ενώ ήταν τόσο έντονη η θαλασσοταραχή στο λιμάνι του Λουτρακίου, ώστε οι βάρκες παρ’ ολίγον να βρεθούν στη στεριά.

Παράλληλα, έσπασαν μεγάλα κλαδιά δέντρων, που έπεσαν πάνω στο οδικό δίκτυο από το Έλιος προς τη Γλώσσα και κινητοποιήθηκε άμεσα το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας, καθώς και άνδρες της πυροσβεστικής, προκειμένου να τα απομακρύνουν από το δρόμο.

Λόγω της έντασης των καιρικών φαινομένων, το παραλιακό μέτωπο στην περιοχή του Νέου Κλήματος γέμισε από φερτές ύλες, που ξεβράστηκαν από τα ισχυρά κύματα. Στην παραλία της Σκοπέλου, τέλος, κινδύνευσε να αποκολληθεί λαμπτήρας φωτισμού, στο χώρο που είναι ιδιοκτησία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και έσπευσαν αμέσως τεχνικοί, για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση