GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι συμμαχίες που έφεραν τη συμφωνία

Mετά την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup της Παρασκευής, που ήταν η συμφωνία για ένα πρό...



Mετά την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup της Παρασκευής, που ήταν η συμφωνία για ένα πρόγραμμα-γέφυρα χωρίς μέτρα λιτότητας, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται πλέον στην αποστολή από την Αθήνα της λίστας με τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα πρέπει να επικυρωθούν από τους εταίρους.

Τσίπρας προς Τουσκ: Δεν παίζω εγώ σκληρό παιχνίδι, οι άλλοι παίζουν «unfair»

Εναν σκληρό αγώνα αντοχής επί ένα 24ωρο, στον οποίο κρίθηκε εν πολλοίς η συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους και είχε σημείο αναφοράς το «στρατηγείο» στο Μέγαρο Μαξίμου, έδωσε η κυβέρνηση, γνωρίζοντας ότι το «τείχος» Σόιμπλε έπρεπε να... πέσει μέχρι το Eurogroup της Παρασκευής.

Από την Πέμπτη το βράδυ μέχρι την επομένη και το φινάλε της συνεδρίασης στις Βρυξέλλες δεν ήταν μόνο ο Γιάνης Βαρουφάκης που έδωσε τη μάχη. Την ώρα που η αγωνία και η ένταση είχε χτυπήσει κόκκινο από την «υπεραντίδραση» του Γερμανού υπουργού Οικονομικών μπήκαν στο φουλ οι μηχανές στο Μαξίμου, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να προσπαθεί να κινήσει... γη και ουρανό στην Ευρώπη προκειμένου να μη χάσει πολύτιμο χρόνο για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση